Wooninterieur

De beste maatwerkoplossing

Van walk-in closet tot eetkamertafel en van tv-meubel tot complete keuken. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het op maat in onze eigen werkplaats. In de loop der jaren hebben wij veel ideeën en ervaring opgedaan. Deze inzichten en creativiteit delen we graag met u, om samen tot de beste oplossing te komen.

Verrassend ontwerp

Wilt u een bijkeuken praktisch indelen? Of zoekt u een badkamermeubel met zoveel mogelijk bergruimte? Tosj Houtmaatwerk maakt een ontwerp dat u verrast en perfect aansluit bij uw wensen. Uiteraard is het belangrijk dat de buitenkant van een meubel mooi is. We denken echter ook zorgvuldig na over de binnenzijde. Zo worden lades optimaal benut en krijgen kasten een efficiënte en overzichtelijke indeling.

Meedenken

Heeft u een complex vraagstuk? Wij denken graag met u mee. Komen we er samen niet uit? Dan schakelen we één van de architecten in waarmee we veel samenwerken. Op deze manier komen we samen tot een passend plan voor uw interieur. Wij komen graag bij u thuis om de plannen door te nemen en de ruimte te bekijken. U bent ook van harte welkom bij ons bedrijf om te kijken naar de materialen waarmee we werken.

Voorproefje in 3D

Een 3D-ontwerp van de plannen geeft een optimaal voorproefje. We gebruiken kwalitatief hoogwaardige fineersoorten en massief hout. Uiteraard werken we het meubel af hoe u wilt: in hoogglans, mat, blanke lak of op kleur.

Opleverservice

Is het meubel gemonteerd, dan komen we graag nog een keer langs. Even vragen of alles naar wens is, waar nodig een allerlaatste puntje op de i zetten. Pas als u helemaal tevreden bent, sluiten wij het project met een goed gevoel af.

Ook benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?