Over ons

Tosj staat voor Tommy Vostermans en Sjuul Driessen. Wij leerden elkaar kennen tijdens de opleiding tot allround meubelmaker en specialiseerden ons beiden in het interieurmaatwerk. Samen hebben we inmiddels ruim veertig jaar ervaring in het vak. In 2008 besloten we onze krachten te bundelen en hebben we Tosj Houtmaatwerk opgericht. Wij werken allebei met dezelfde belangrijke uitgangspunten: afspraak is afspraak, kwaliteit staat voorop en meedenken met de klant is onze tweede natuur.

Bijzonder en exclusief

Werken met hout is voor ons niet zomaar ons werk. Het is onze passie, waar we blij van worden. Wij hebben ons gespecialiseerd in houtmaatwerk voor particulieren, bedrijven en in opdracht van architecten. Geen vraag is te gek. Sterker nog, Tosj Houtmaatwerk werkt het liefst aan bijzondere, exclusieve projecten met een hoge wauw-factor.

Vakmensen

Waar Tommy, naast het tekenwerk, het liefst samen met onze ervaren krachten aan de slag gaat in de werkplaats, richt Sjuul zich voornamelijk op het klantcontact en de montage. Op kantoor worden de ideeƫn van onze klanten vertaald naar een 3D-ontwerp. Samenwerken is voor ons essentieel: met elkaar, met ons team, maar ook met andere vakmensen en natuurlijk met de opdrachtgever. Zo komen we samen tot een optimaal eindresultaat.

Ook benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?