Werkwijze

Met uw wensen en onze ervaring naar het perfecte meubel.

Wij tekenen

Een geslaagd project begint met een sterk ontwerp. Niet alleen mooi om te zien, maar zeker ook functioneel in gebruik. Wij inventariseren van tevoren samen met u wat uw wensen zijn. Met uw wensen gecombineerd met onze ruime ervaring komen we samen tot een goed doordacht en op maat gemaakt plan. De schetsen op papier vertalen wij naar een helder 3D-ontwerp.

Wij produceren

Tosj Houtmaatwerk. De naam zeg het al: wij leveren maatwerk. Daarom komen wij altijd de ruimte bekijken en het project zorgvuldig inmeten. In onze eigen werkplaats komen de ideeën tot leven. Hoogwaardige materialen vormen de solide basis van al onze projecten. Met veel aandacht en zorg werken we ieder meubel tot in de puntjes af, waarbij kwaliteit voorop staat.

Wij monteren

We zijn pas blij als het ontwerp letterlijk en figuurlijk perfect past in een ruimte. De montage is daarom voor ons geen formaliteit, maar een essentiële stap om een project met trots af te leveren. Net zoals bij het productieproces, staat ook tijdens de montage oog voor detail voorop.

Ook benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?